Ülkemizde faaliyetlerine İçişleri Bakanlığı bünyesinde devam etmekte olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz sene de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü için personel alımı için izin verilmişti. Buna göre bu sene de Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 memur alımı izni verildi.

İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlar için bin 600 memur alımı yapacak. Peki Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bin 600 (1.600) memur alımı ne zaman yapılacak, hangi pozisyonlar için yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün memur alımı hakkında yayımlanan duyuruların tamamını sizlere paylaşıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni bin 500 kişi, daire Başkanı iki kişi, şube müdürü 6 kişi, avukat 6 kişi,mühendis 10 kişi, tekniker 6 kişi, teknisyen 70 kişi olmak üzere Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün ilgili kadrolar için toplam bin 600 kişilik nüfus memuru alımı yapması beklenmektedir. Peki alım detayları nedir, ilanlar ne zaman yayımlanacak.

ALIM DETAYLARI NELERDİR?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yukarıda verilmiş olan kadrolar için toplam bin 600 memur alımı gerçekleştirecektir. Buna göre alımların ne zaman gerçekleştirileceği henüz bilinmiyor ve 2018 yılı nüfus memuru alımı yapılıp, yapılmayacağı konusunda da bir bilgi yok. Ancak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bin 600 kişilik memur alımı için izin verildiği ve alımlarında en yakın tarih de yapılacağı tahmin edilmektedir.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim