Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM her sene iki kere merkezi yerleştirme ataması gerçekleştirmektedir. Merkezi yerleştirme atamasında adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS ile müracaatlarını gerçekleştirmekte ve kadrolarda en yüksek puanlı adayların atamaları yapılmaktadır. Peki 2020 yılının ikinci merkezi yerleştirme memur ataması ne zaman yapılacak? KPSS 2020/2 merkezi ataması ile alım yapılacak olan 2 bin memur alımı ne zaman yapılır?

KPSS 2. Merkezi Atama Ne Zaman Yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS 2020/2 merkezi yerleştirme ataması 31 Aralık 2020 tarihinde başlayacak ve 7 Ocak 2021 tarihinde başvurular sona erecektir.

Başvuru tarihlerinde her hangi bir değişiklik ya da uzatma olmayacak olup adayların başvuru ücreti olan 20 TL'lik ödemeyi de yapması gerekmektedir. Kadrolar henüz duyurulmadı. 31 Aralık günü ya da müracaatlardan bir gün önce başvurulara ilişkin, kadrolara ve kontenjanlara ilişkin açıklamanın yapılması bekleniyor. Alımlarda her hangi bir mülakat uygulanmayacak olup tamamen KPSS taban puan ile atamalar yapılacaktır.

Atama şartları, kadrolar hakkında diğer detaylar mobil uygulamamızda sunuldu. Aşağıdan indirerek ulaşabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim