Milli Savunma Bakanlığı Personel Temini ve diğer sonuçlar için oluşturmuş olduğu sonuç ekranı sayesine Alım duyurularını ve sonuç ekranlarını https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden duyurmakta ve adaylar işlemlerini personel temin sayfası üzerinden görmektedir.

PERTEM NEDEN AÇILMIYOR?

Son zamanlarda askerli ilanların artması ile birlikte ve Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçlarının açıklanıyor olması nedeni ile Türkiye Cumhuriyetinde bulunan milyonşarca adayın tercih yaptığı MSÜ tercihleri için adaylar PERTEM sayfasına ulaşmaya çalışıyorlar. Ancak milyonlarca aday devamlı olarak bu sayfaya ulaşmayı denediği için malesef herkez ulaşamıyor ve Bu Siteye Ulaşılmadı diye hata veriyor. 

PERSONEL TEMİNE NASIL ULAŞIRIM?

Milyonlarca adayın yüklendiği Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Sayfası ( https://personeltemin.msb.gov.tr/ ) bu gün erişime açılması bekleniyor ve milyonlarca aday MSÜ tercih sonuçlarını görebilecekler. 

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMA:

MSÜ sonuçlarından haberdar olmak için Personel Temin sayfasını takib edebilir veya İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek personel temin sayfası açıldığında ve MSÜ sonuçlarına erişim açıldığında biz sizlere anında bildirim gönderelim. Bu sayede MSÜ sonuçlarını öğrenmiş olacaksınız.

MSÜ'YE KATILAN DİĞER ADAYLARINDA BULUNDUĞU ERKEK KADIN YARDIMLAŞMA GRUBUMUZ BURADA

Editör: TE Bilisim