Ülkemizin en bilinir kurumları arasında yer alan ve aralıklarla açık pozisyonları için memur alımı gerçekleştirmekte olan MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni bir ilan hazırlayarak kamuoyuna duyuru yaptı.

Bilindiği üzere MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri memur ve personel alımı ilanları genel olarak kurum tarafından hazırlanmakta olup yayımlanması için Türkiye İş Kurumuna gönderilmektedir. Yeni yayımlanmış ilanlara göre toplam 42 daimi personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, alım ilanına ilişkin detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?

MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanda toplam 42 daimi personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak? Buna göre; Şoför-Yük Taşıma, Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, Metal İşleri Teknisyeni, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri, Makine Teknikeri, Otomotiv Teknolojisi Teknikeri pozisyonları için alımlar gerçekleştirilecektir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri en az ortaöğretim mezunu 42 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre ilanlar daimi süreli yayımlanmış olup adayların en az lise mezunu olması ve gerekli ehliyet ya da diğer belgelere sahip olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.

RESMİ BİLDİRİ BURADA