Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz yıl yayımladığı 2018 yılı sözleşmeli personel alımı işlemleri henüz devma ederken bazı kadrolarda değişiklik yapıldığını dile getirdi. Yayımladığı duyurusunda bazı kadroları kapattığını belirtti ve bu duruma eminizki adayların çok canı sıkılacaktır. 

BAZI KADROLAR KAPATILDI:

Millî Savunma Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere ilana çıkılan Sözleşmeli Personel kadrolarından bazıları zorunlu sebeplerden kapatıldığını dile gitirdi. Ayrıca Söz konusu kapatılan kadrolarda başvuru yapmış olan adayların atama işlemleri uygun illerde mevcut bulunan kadrolara yapılacağını belirtti.

HANKİ KADROLAR KAPATILDI?

Yayımlanan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı farklı bölgelerdeki, Çevre Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Eloktronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Fizik Mühendsliği, Makina Mühendisliği ve Metalurji Mühendisliği pozisyonlarındaki 56 kişilik kadro için Sakarya İlinde işlemi yaptı.

Kadrosu Kapanan ve Atam Yapılacak kadrlar için Buraya Tıklayınız.

BU ÜNVANLARA BAŞVURU YAPANLARDAN DİLEKÇE ALINACAK!

Bu unvanlara başvuruda bulunan adaylar hak kaybına uğramamak maksadıyla dilekçe ile başvuruda bulunacaklardır. Adaylar dilekçelerini, en geç 01 Temmuz 2019 tarihine kadar posta yoluyla MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı CEBECİ/ANKARA adresine göndermeleri gerekmektedir.

01 temmuz 2019 tarihine kadar dilekçe göndermeyen adayların adaylık işlemleri sonlandırılacatır. İlgili dilekçe örneği için Buraya Tıklayınız.

NOT: Adaylar için MSB tarafından yapılan duyuru tebiğ niteliğinde olacak olup bunun dışında posta veya telefon ile tebliğ yapılmayacaktır. 

Editör: TE Bilisim