Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılının son günlerinde adaylara verdiği müjdeli haber ile bünyesine memur alımı yapacağını belirtmişti. Bu kapsamda adaylar başvurularına 28 Aralık2018 tarihi itibari ile başlamış olup 15 Şubat 2019 tarihi ile tamamladılar. 

Adaylar başvurularını, Aşçı, Hizmetli, Berber, Hademe, Hukuk İşleri Uzmanı, Gemi Adamı Öğretmeni, Hesap Sorumlusu, Uzman, Coğrafyacı, Teknisyen, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, memur, VHKİ, Tekniker, Mühendis,Mal Sorumlusu, Psikolog, Bahçıvan, İş Güvenliği Uzmanı gibi pozisyonlar için gerçekleştirdiler. Yayımlanan takvim duyurusunda başvuruların 18 Mart 2019 tarihinden sonra açıklanacağı bilgisi verilmişti. Ancak sonuçlar 1 aydır bekleniyor ve adaylar bu durumuma büyük tepkiler gösteriyor.

ADAYLAR TEPKİLİ:

MSB memur alımı ilanına başvuru yapmış olan adaylar bu duruma büyük tepki gösteriyorlar. İşin Olsa ekibi devamlı olarak bu yönde geri bildirimler alıyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB memur alımı sonuçlarını bekleyen adaylar yukarıdaki tepkileri gösterdiler. Verdiğimiz yorumlar sadece bunlarda kısıtlı olmayıp diğer ulaşım aracılığı ile de İşin Olsa ekibine ulaşıp konu hakkında bilgi istiyorlar. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? 

Milli Savunma bakanlığı 165 memur alımı sonuçları MSB nin yayımladığı duyuruya göre 18 mart 2019 tarihinden sonra açıklanacağı belirtilmişti. Adaylar neredeyse 1 aydı bekliyor. Ancak araya 2019 yerel seçimlerin girmesi, Bedelli Askerlik işlemleri gibi durumlar girdi. 

MSB en son yaptığı 600 kişilik sürekli işçi alımı için ve 523 sözleşmeli personel adayları için sonuçları açıkladı. Sırada 165 memur alımı sonuçlarının olduğunu düşünmekteyiz. MSB genellikle memur alımı sonuçlarını başvuru süresi bitiminden 1 ay sonr açıklıyor ve başvuru sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanacğaını ön görüyoruz.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim