Milli Savunma Bakanlığı PERTEM ( Personel Temin Sistemi ) üzerinde iki farklı duyuru yayımladı. 11 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilana göre ve 12 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanan duyurulara göre temin faiyetları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2018 Yılı Sözleşmeli Er Temin Faaliyeti Adayları için duyuru yapıldı ve adaylar bu sayede durumlarını öğrenebilecekler. İlgili duyuru için Buraya Tıklayınız.

Yayımlalan bir diğer ilana göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı ( KKK ) 2019 yılı uzman erbaş temini hakkında duyuru yapıldı. Bu kapsamda 2019 yılı uzman erbaş temini faaliyetleri 05 mart 2019 tarihlerinde başlamış olup başvuru koşullarını yerine getiren adaylar gruplar halinde 30 Mayıs 2019 tarihine kadar seçim aşaması faaliyetlerine çağırılmıştır.

Bu bağlamda seçim aşamalarına çağırılan adaylar sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saat'te MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır  bulunmaları gerekmektedir.

Seçim Aşamaları ise,  Yazılı Sınav, Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri şeklinde ilerleyecektir. Adaylar seçim aşamlarına başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte ve e-devlet şifreleri ile birlikte beraber gelmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SONUÇ EKRANI SORGULAMA