Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) her sene düzenli olarak farklı pozisyonlara çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Okullara öğretmen atamaları gerçekleştirmekte olan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrencilerin korunaklı bir alanda eğitim görebilmesi için güvenlik görevlisi ve hijyenik bir ortamda ders işlenebilmesi için hizmeti, temizlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde bulunmakta olan okullarda istihdam etmek üzere toplam 9 bin 473 güvenlik görevlisi alınacağı belirtildi. Buna göre Türkiye geneli alımlar devam ediyor. Peki güvenlik görevlisi ilanlarına adaylar nasıl müracaat edebilir ve detaylar nedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 9 bin 473 güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre;

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıda yer almakta olan linki takip edecek adaylar sol üstte bulunmakta olan ''ara'' butonuna basması gerekmektedir. Tüm ilanları görüntüleyecek olan adaylar Milli Eğitim Bakanlığının güvenlik pozisyonlarını da görebilir.

İllere göre aralıklarla alım yapılmakta olup kalan iller ve son başvuru tarihlerini adaylar ilgili link üzerinden görebilir. Buna göre adaylar başvurularını yapmak için alımın yapılacağı il ya da ilçe İŞKUR merkezine giderek Toplum Yararına Program (TPY) kapsamında alınan 9 bin 473 kişilik güvenlik görevlisi alımı ilanına müracaat edebilir.

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

MEB 47 BİN 850 HİZMETLİ ALIMI İLANI

Editör: TE Bilisim