Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. MEB'in personel ilanları Maliye Bakanlığının onayı doğrultusunda yapılmakta olup sözleşmeli ya da geçici süreli personel alımları yapılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı son zamanlarda güvenliğe ve temizliğe oldukça çok önem verdiği için okulun düzenin ve personel sayısını bunaa göre belirlemektedir.

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 ve 2018 eğitim öğretim yılında istihdam etmek üzere toplam 60 bin kişilik güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı gerçekleştirmektedir. Peki MEB güvenlik görevlisi ve hizmetli, temizlik görevlisi, çevre düzenleme personeli alımına başvurular nasıl yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye'nin dört bir yanında toplam 60 bin kişilik güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ilgili ilanlara nasıl başvurularını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Başvuru yapmak isteyen adaylar için hemen yukarıya Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Porgram (TPY)'nin resmi arama sayfası verilmiştir. Bu linki takip edecek olan adaylar tüm ilanları ara butonuna basarak görüntüleyebilir.

Milli Eğitim Bakanlığı güvenlik görevlisi, çevre düzenleme görevlisi, temizlik görevlisi ve hizmetli ilanlarını adaylar bu link aracılığı ile görebilmekte olup alımların yapıldığı illeri çıkartarak okulun bulunduğu il veya ilçe İŞKUR merkezine gidecek olan adaylar müracaatlarını buradan tamamlayabilir.

9 BİN 487 GÜVENLİK ALIM İLANI
47 BİN 850 HİZMETLİ ALIM İLANI

Editör: TE Bilisim