Merkez Bankası 61 Personel Alımı Yapacak
Merkez Bankası personel alımı gerçekleştiriyor. Merkez Bankası bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda personel alıyor. Sizde Merkez Bankası ailesine katılmak için alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Merkez Bankası 14 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve niteliklerde çok sayıda Teknisyen alacaktır. Mülakata çağrılacak olan kişilerin toplam sayısı ise 61 dir. Başvuruda bulunacak olan adaylar İstenilen mesleklerin Önlisans programından mezun olmaları zorunludur. Lisans mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir. Alınacak personel adaylarının kadroya dahil olabilmeleri için Merkez Bankasının yapacağı Mülakat Sınavına katılarak başarılı olmaları gerekmekte ve bu başarıya göre kadroya yerleşimleri yapılacaktır. Sınava katılmak için ise KPSS 60 puan şart aranmakta olup ve diğer aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
-  İklimlendirme-Soğutma Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi bölümlerinden mezun toplam 14 kişi mülata çağrılacaktır.
- Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun toplamda 14 kişi mülakata çağrılacaktır.
- Basım ve Yayın Teknolojileri bölümünden mezun toplamda 18 kişi mülakata çağrılacaktır.
 - Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünden mezun 4 kişi mülakata çağrılacaktır.
 - Elektrik bölümünden mezun 11 kişi mülakata çağrılacaktır.
GENEL ŞARTLAR:
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenene Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar,
     - Son Başvuru tarihi itibari ile Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Askerlik görevini bitirmiş veya askerlik ile ilişkisi bulunmayan adaylar,
     - Türkiye Cumhuriyeti merkez bankasının aradığı genel Şartları taşıyan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 14 Aralık 2015 tarihi ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında başvurularıı gerekleştireleri gerekmektedir. Başvurular, Merkez bankasının resmi inernet sitesinde İnsan Kaynakları Kısmında yayınlanacak olan başvuru formu ile elektronik ortamda gerçekleşecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.