Ülkemizin önde gelen kamu kurum ve kuruluşları arasında yer almakta olan Gençlik ve Spor Bakanlığı özellikle son birkaç senedir çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup bu senede çok sayıda kişinin memur alımı yapılması bekleniyordu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Bakan tarafından da 3 bin memur alımı müjdesi verilmişti ve ilgili konu Türkiye Büyük Millet Meclisinde de görüşüldü. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımı yapacak. Peki bu memur alımına kimler başvuru yapabilecek, hangi bölüm mezunları başvurabilecek?

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLECEK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bu sene 3 bin memur alımı yapacaktır. Peki bu alıma hangi bölüm mezunları başvuru yapabilecek? Buna göre alıma BESYO mezunları başvuru yapabilecektir. Uzun süredir bilindiği üzere BESYO mezunları atama bekliyordu ve sonunda müjdeli haber gelmiş oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile yapılan duyuruda 3 bin besyo atamasının yapacakları belirtildi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Şu an için Gençlik ve Spor Bakanlığının 3 bin memur alımı tarihi hakkında henüz bir duyuru yok, açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Anlık Bildirim: MOBİL UYGULAMAMIZI BURADAN İNDİRİNİZ

Editör: TE Bilisim