Ülkemizin önemli kurumları arasında yer alan ve yıl içerisinde en çok alımı yapan sayılı kurumlar arasında bulunmakta olan MEB Milli Eğitim Bakanlığı güvenlik görevlisi ve hizmetli alımlarını sürdürmektedir. Okulların daha hijyenik ve temiz bir ortam olması için çalışma sürdüren MEB Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alımı yapması beklenirken sonunda ilanlar yayımlanmaya başladı.

Buna göre MEB Milli Eğitim Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 47 bin 850 hizmetli alımı yapıyor. Peki 47 bin 850 kişilik hizmetli, temizlik görevlisi alımı ilanına adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirebilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

MEB Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan devlet okulları için toplam 47 bin 850 kişilik temizlik görevlisi, çevre düzenleme personeli, hizmetli alımı gerçekleştirmektedir. Peki bu ilanlara adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıda yer almakta olan linki takip edecek olan adaylar Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere tüm kurumların ilanlarını görebilir. İlgili bölüme giren adayların ''ara'' butonuna basması ve Milli Eğitim Bakanlığı temizlik görevlisi, çevre düzenleme personeli, hizmetli sınıfları için yayımlanan İŞKUR Toplum Yararına Program (TPY) ilanlarına müracaatlarını tamamlayabilir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

MEB 9 BİN 473 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Editör: TE Bilisim