Maliye Bakanlığı 25 Uzman Yardımcısı Alımı
Maliye Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Maliye Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 25 adet Uzman Yardımcısı alıyor. Sizde Maliye Bakanlığı bünyesine katılmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
Maliye Bakanlığı 21 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinde bulunan 25 kişilik uzman yardımcısı kadrosu ile, Düzenleyeceği giriş sınavı ile 25 Uzman Yardımcısı alacak. Alınacak olan uzman yardımcılsarınınk adroya dahil olabilmeleri için giriş sınavından geçerli puan almış olmaları gerekmektedir. Puan sıralamasına göre kadroya dahil edileceklerdir. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aranan bazı şartlara uygun aday olmaları gerekmektedir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
ARANAN ŞARTLAR:
      - 2015 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 80 puan ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir,
     - Kamu Personeli seçme sınavından, KPSSP54, KPSSP56, KPSSP71, KPSSP72 ve KPSSP105 puıan türünden puan alan adaylar,
     - 2016 ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki istenilen şartlara uygun olan adaylar,
     - En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,
     - Başvuru süreleri içinde başvurularını gerçekleştiren adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 04 Ocak 2016 tarihi ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Maliye Bakanlığı (www.maliye.gov.tr) veya Personel Genel Müdürlüğü (www.pergen.gov.tr) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Ancak, istenmesi halinde belirtilen internet sayfalarında yayımlanacak olan Başvuru Formu doldurularak elden veya posta yoluyla da başvuru yapılabilir.
İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim