Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermekte olup öğrencilere barınak, burs ve kredi imkanları sağlamakta olup bir milyon civarı üniversite öğrencisi Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın hizmetlerinden yararlanmaktadır.

Son birkaç senedir ciddi şekilde memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın bu senede kaç kişilik atama yapacağı merak ile beklenmekteydi. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 2018 yılında 10 bin 900 (10.900) memur alımı yapacak. Peki ilan ne zaman yayımlanacak?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 10 bin 900 kişilik memur alımını yapacak. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? Şu an için konu hakkında net bir tarih bulunmuyor ancak alımların bir anda değil kademe kademe yapılması ön görüldüğü için en yakın sürede ilk atamanın gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın yakın zamanda konu hakkında duyuru yapması ve kamuoyuna memur personel alımı ilanlarını yayımlaması bekleniyor. Peki sizlerde ilan yayımlandığı andan itibaren haberdar olmak pozisyonları öğrenmek ve uyum sağlıyorsanız müracaatlarınızı gerçekleştirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise bizleri mobil uygulamamızdan ve sosyal medya sayfamızdan takip ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim