Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan ve her yüz binlerce öğrenciye barınak imkanı vermekte olan Kredi ve Yurtlar Kurumu yine milyonlarca öğrenciye burs ve kredi imkanları da sağlamaktadır. Her sene ciddi düzeyde atama gerçekleştirmekte olan Kredi ve Yurtlar Kurumu bu sene de atama yapacak.

Buna göre senenin başında Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklama ile Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın sağladığı hizmetler hakkında bilgiler verilmiş, kurumun memur ve personel atamaları gerçekleştirdiği vebu sene de 10 bin 900 kişilik atamanın yapılmasının ön görüldüğü belirtilmişti. Buna göre KYK 10 bin 900 memur alımı yapacak. Peki atama hangi tarihte yapılacak?

İLANLAR HENÜZ YAYIMLANMADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine bağlı olarak bilinen Kredi ve Yurtlar Kurumunun 10 bin 900 kişilik memur ve personel ataması yapması bekleniyor ancak atamaların henüz hangi tarihte yapılacağı bilinmemektedir. Kurumdan resmi bir ilan ya da duyuru gelmediği için tarih hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK bilindiği üzere farklı pozisyonlar için atamalar gerçekleştirmektedir. Buna göre yurt yönetim memuru, öğrenci işleri memuru, malzeme memuru, teknik servis görevlisi, hizmetli, şoför vb. gibi kadrolara alımlar yapılmaktadır. Kredi ve Yurtlar Kurumunun bu sene memur ataması yapması beklenmekte olup KYK cephesinden atamalara ilişkin yeni bir duyuru yayımlandığında sizlere konu hakkında www.isinolsa.com ekibi olarak bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim