Ülkemizin önemli kurumları arasında yer alan her sene milyonlarca öğrenciye kredi, burs ve barınma imkanları tanımakta olan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) aralıklarla açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz sene çok sayıda alım için başvurular kabul edilmişti.

Buna göre Gençlik Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın bu sene kaç kişilik memur ve personel alımı yapacağı merakla beklenirken bu sene 10 bin 900 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki 10 bin 900 (10.900) memur alımı detayları nedir, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) memur alımı ne zaman yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

10 BİN 900 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı toplam 10 bin 900 memur alımı yapacak. Alımlar sadece Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından değil aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından da yapılabilir. 10 bin 900 memur alımı ilanının kamuoyuna en kısa sürede duyurulması beklenmekte olup duyuru geldiğinde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgilendireceğiz.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 10 bin 900 (10.900) memur alımı yapacak. Peki memur alımları ne zaman yapılacak? Alımlar için halen bir tarih verilmedi. En yakın alımların ise önümüzdeki süreçte başlaması beklenmekte olup büyük bir ihtimal ile memur alımı kademe kademe gerçekleştirilecektir.