Yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyon için alımlar yapılıyor. İŞKUR aracılığıyla yürütülen personel alımlarda, adaylardan en az lise mezunu olmaları isteniyor. Ek olarak mesleklerinin getirdiği bazı ek niteliklere adayların da sahip olmaları bekleniyor. Bu ilanlar doğrultusunda 22 binin üzerinde bir personel istihdamı olduğunu söylemek mümkün. Yayımlanan personel alım ilanındaki, pozisyonlara, kadro sayılarına değineceğiz ancak ilanlarla alakalı bir bilgilendirmeyi daha yapmamız gerekiyor. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlara, İŞKUR üzerinden başvuru yapabilmek için, üye girişi yapılması istenmektedir. Henüz İŞKUR kaydı yapmamış ve iş arayan vatandaşlarımızın ivedi surette İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderek kayıtlarını yaptırmalarını önermekteyiz. Aksi halde ilanlara başvuru yapamayacaklardır.

Hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor?

Aşçı Yardımcısı

Temizlik Personeli

Sigortacılık Meslek Elemanı

Akaryakıt Satış Personeli

Büro Memuru (Genel)

Şoför (Yolcu Taşıma)

Ön Muhasebeci

Depo Sevkiyat Sorumlusu gibi daha çok sayıda yüzlerce pozisyon için alımlar yapılmaktadır.

Hangi şehirlerden alımlar yapılıyor?

Aşağıda bağlantısını paylaşacağımız İŞKUR ilanları, Türkiye genelinde yapılan tüm alımlara erişme imkanı sunmaktadır. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlardan yaşamakta olduğunuz şehiri de belirterek, daha detaylı ve filtrelenmiş aramalar yapmanız mümkündür. Bu alımların başvuru şartları ve detayları tüm personel alım ilanlarında farklılık göstereceği için, koşulları dikkatle okumanızı önermekteyiz.

Büro Memuru Alım İlanları

İŞKUR üzerinden yayımlanan özellikle büro memuru alım ilanlarına büyük ilgi gösterildiğinin farkındayız. Buradan hareketle sizler için derlediğimiz büro memuru alım ilanları haberimize göz atmak isterseniz TIKLAYINIZ.

Tüm İŞKUR ilanlarına ulaşmak için buraya TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim