ÖSYM tarafından lisans mezunu adaylarına yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS sonuçları geçtiğimiz ay duyuruldu ve adayların erişimine açıldı. Buna göre mühendis atamaları bekleyen adaylar hem açıktan hemde merkezi atamalara müracaat ederken merkezi atama ile mülakatsız mühendis ataması yapılacak. ilanın gelmesine son 4 gün kaldı. Adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre yerleşecek olup her hangi bir mülakat yapılmayacak. Yerleşmesi olan adaylar en kısa sürede işe başlayacak.

İlan Ne Zaman Gelecek?

Merkezi atama olarak ataması yapılacak olan mühendislerin müracaatları 30 Aralık tarihinde başlayacak olup 7 Ocak tarihine kadar devam edecektir. Başvuru ücreti ise 20 TL olarak belirlenmesi ön görülmektedir. Farklı kadrolar içinde alımlar yapılacak ancak en çok beklenen kadrolardan birisi mühendis atamaları olduğu için mühendislerimize özel içeriğimizi oluşturduk.

15 - 20 Kurum Alım Yapacak

Mühendis atamalarının 15 ile 20 kurum arasında yapılacağı ön görülüyor. Buna göre hangi kurum, hangi branş mühendisliği için kaç kişilik alımın yapılacağı bilinmiyor ancak bu detaylar ilan geldikten sonra öğrenilecektir. Sizin için oluşturduğumuz kurumlar listesini incelemek için hemen aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz. İlan geldiğinde anlık bildirim almak ister misiniz? Hemen aşağıdan mobil uygulamamızı indiriniz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim