Yılda iki kere olmak üzere ülkemizde bilindiği üzere mülakatsız merkezi atama yapılmaktadır. Merkezi atamalar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmakta olup birinci merkezi atamadan sonra adaylar iki bin kişilik memur alımında ikinci merkezi atama, KPSS 2020/2 yerleştirme tarihleri nedir aramalarını yapmaya başladı. Sizler için ikinci merkezi atama tarihlerini haberimize ekledik.

ÖSYM 2. Merkezi Atama Tarihi Nedir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS 2020/2 merkezi atama tercihleri 30 Aralık 2020 ile 7 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kurumlar personel müdürlükleri aracılığı ile norm kadrolarını inceledi, açıklarını ve alım yapılması gereken pozisyonları belirledi ve alım yapmaları gerektiği pozisyonlar için Hazine ve Maliye Bakanlığının onay vermesinden sonra ilanın hazırlanması için ÖSYM'ye bildirdi. ÖSYM'ye evraklar Kasım ayının ikinci haftası itibari ile girdi. Ortalama 2 bin memur alımı yapılması beklenirken şimdi ÖSYM pozisyonlar için aranan şartlar, mezuniyetler, nitelik kodlarını eşleştirme ve ayarlama işlemlerini gerçekleştirmektedir. 30 Aralıkta ise resmi ilan yayımlanacaktır.

İlanlar Geldiğinde Bildirim Almak İçin Mobil Uygulamamızı İndirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan