Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylara Kamu Personeli Seçme Sınavı düzenlenmektedir. Adaylar girdikleri KPSS sınavından olabildiğince yüksek puan alarak kendi alanları ile ilgili bölümlere atanmaya çalışmaktadır.

Buna göre bu senenin son merkezi yerleştirme ataması olan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme tercihleri 14 Kasım 2017 tarihinde başladı ve 23 Kasım 2017 saat: 23.59'da sona erdi. Merkezi atama ile yerleşenler kadrolu olduğu için ilgili atamaya binlerce kişi başvurusunu gerçekleştirdi. Peki KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atama tercihleri açıklandı mı?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından henüz KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasına ilişkin bir duyuru yapılmadı yani sonuçlar açıklanmadı peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Başvurular biteli iki haftaya yakın bir süre oldu ve sonuçların en geç bir haftaya kadar kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

İLK HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasının bir haftaya kadar açıklanması bekleniyor. Peki ilk siz haberdar olmak ister misiniz? Hemen aşağıdaki link aracılığı ile İşin Olsa uygulamamızı indirebilir ve ilanlardan, bildirilerden, duyurulardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim