Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı olarak görevlerini sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 640 memur alımı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 700 memur alımı yapacağını müjdelemişti. Peki personel alımı ne zaman yapılacak, tarih belli oldu mu?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) personel alımı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı ne zaman yapılacak? Müjde Bakan tarafından verilmişti ancak o açıklamadan sonra her hangi bir ilan ya da yeni bir duyuru yayımlanmadı. Buna göre adaylar sabırsız ve alımların biran önce yapılmasını bekliyor.

Alımların hangi tarihte ve hangi pozisyonlar için yapılacağına dair hiçbir bilgi bulunmuyor fakat İşin Olsa ekibi olarak istek üzerine haberi gündeme getirmeye ve adayların sesi olmaya devam ediyoruz. Umut ediyoruz ki en kısa süre içerisinde konu hakkında açıklama gelir ve KGM memur alımı, TCDD memur alımının ne zaman hangi pozisyonlar için yapılacağı öğrenilir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim