Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin geçtiğimiz 2017 yılında bin 280 kişilik memur alımı yapması bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene 640 kişilik alım yaptı ve 640 kişilik alım ilanı yayımlandı.

Kalan 640 memur alımı ilanının bu sene alınması beklenirken dün İşin Olsa ekibi olarak alımların ne zaman yapılacağına dair haber yapmıştık ve bugün KGM tarafından 180 kişilik memur alımına ilişkin kılavuz Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yayımlandı, başvurular başladı. Peki kalan 460 memur alımı ne zaman yapılacak?

KALAN ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından farklı pozisyonlar için toplam 180 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların 28 Mart ile 3 Nisan 2018 tarihleri arasında başvurularını aday işlemleri sistemi ÖSYM aracılığı ile gerçekleştirmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene 640 memur alımı yapması bekleniyordu peki kalan 460 memur alımı ne zaman yapılacak? Buna göre henüz konu hakkında bir duyuru yok. Ancak alımlar yapılacaksa bu sene içerisinde yapılaması beklenmekte olup alımların yıl sonuna doğru ancak yapılabileceği düşünülmektedir. Yine konu hakkında duyuru gelirse İşin Olsa ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim