Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan duyuru ile Karayolları Genel Müdürlüğünün KPSS 2017/4 kapsamında toplam 640 kişilik memur personel alımı yapacağını ilan etmişti. Bu alımların 510'u üniversite mezunları arasından ve 130'u ise önlisasn mezunları arasında yapılmaktadır.

Şu anda müracaatlar yapılmakta olup adaylar başvurularını 18 Nisan 2017 tarihine kadar yapmak zorundadır. Önlisans mezunu toplam 130 kişilik memur personel alımı yapılmaktadır. Peki hangi önlisans mezunu bölümler başvuru yapabilir ve Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı detayları nedir?

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURU YAPABİLİR



Yukarıda belirtilmiş olan bölümlerden mezun olan önlisans mezunları Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğünün 130 kişilik önlisans mezunu memur alımına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 18 Nisan 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü 130 kişilik önlisans mezunu personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor. Buna göre Büro Personeli - 30 Kişi, Tekniker - 100 kişi, bu pozisyonlar için yine yanlarında belirtilen sayılar kadar Karayolları Genel Müdürlüğü önlisans mezunu toplam 130 kişilik memur personel alımı gerçekleştirmektedir.

130 MEMUR ALIMI BAŞVURU DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
KGM 510 LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI VE BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ