Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görev ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açıktan atama yöntemi ile memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz sene Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin bin 280 memur alımı yapacağı duyuruları gelmişti. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü KGM geçtiğimiz sene 640 memur alımı yaptı ve alımda ön lisans ile lisans mezunu adaylar başvurularını gerçekleştirdi. Kalan 640 kişilik memur alımı ilanı yayımlandı ve ilanların bu sene duyurulması bekleniyor.

EN AZ LİSE 640 MEMUR ALIM

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 2018 yılında 640 memur alımı yapması beklenmektedir. Buna göre ilanlara ilişkin şu anda bir duyuru yok fakat yakın zamanda ilanların duyurulacağı tahmin edilmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer alan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 640 memur alımını normalde geçtiğimiz sene yapacaktı ancak geçen sene her hangi bir ilan yayımlanmadı. İlgili ilanın bu sene yayımlanması bekleniyor fakat halen alımlar ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı verilmedi. Yakın zamanda konu hakkında duyuruların gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.