Ülkemizin en önemli kurumları arasında olan ve yollarda sıklıkla tabelalarıyla rastladığımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre KGM'nin bilindiği üzere bu sene içerisinde toplam bin 280 kişilik memur alımı yapması beklenmekteydi ve düşünüldüğü gibi 640 kişilik ilan yayımlandı. Şimdi adaylar KGM'nin 640 memur alımı ilanını yayımlamasını beklemektedir. Peki KGM memur ilanı ne zaman yayımlanacak duyuru yapıldı mı?

640 MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından geçtiğimiz günlerde TCDD'nin memur alımı yapacağı duyurusu yapıldı ve KGM'nin de ihtiyaçlara göre memur, personel alımı gerçekleştireceği belirtildi.

Buna göre KGM'nin daha önce ortalama 640 memur alımı yapacağı duyurusu gelmişti ve en kısa süre içerisinde KGM'den ya da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından konu hakkında açıklama beklenmektedir. İlgili kamu kurumlarından KGM'nin memur alımına ilişkin duyurunun gelmesi ile sizleri konu hakkında İşin Olsa ekibi olarak bilgilendireceğiz. Mobil uygulamalarımızı indirerek ilan yayımlandığında haberdar olabilirsiniz.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim