Ülkemizin önemli kuruluşları arasında yer alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı ve Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak yüzlerce, binlerce personeli ile görevlerine devam etmekte olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM geçtiğimiz sene bin 280 memur alımı yapacaktı ancak 640 kişilik alım yaptı. Kalan 640 kişilik alımın 2018 yılında yapılması beklenmektedir.

Alımların yakın zamanda yapılması bekleniyordu fakat halen konu hakkında duyuru yapılmadı. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 640 memur alım ilanı ne zaman yapılacak ve ilgili alım hangi kadrolar için yapılacak, www.isinolsa.com ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

ALIM NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 640 memur alımı yapması planlanıyor ancak net olarak alımların yapılıp yapılmayacağı ve ne zaman yapılacağına ilişkin kamuoyuna resmi bir duyuru gelmedi. Bu sebepten dolayı tarih verilememektedir. Peki alımlar hangi kadrolar için yapılacak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak olan tüm pozisyonlar resmi bildiri kamuoyuna duyurulduğunda belli olacaktır. Ancak genel olarak Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin alım yaptığı pozisyonlara bakıldığında mühendis, mimar, tekniker, teknisyen, büro personeli, şehir planlayıcısı vb. gibi kadrolara atamanın yapılacağı tahmin edilmektedir. İlan duyurusu yapıldığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM MEMUR ALIMLARI BURADA
İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ GÜNCELLENDİ!

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim