Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM her sene açık pozisyonlar için memur alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin geçtiğimiz 2017 yılında toplam bin 280 memur alımı yapması bekleniyordu. Ancak kamuoyuna 640 kişilik alım ilanı yayımlandı ve kalan 640 kişilik alım için her hangi bir duyuru yayımlanmadı. Bu sebepten dolayı kalan alımların bu sene tamamlanması bekleniyor. Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 640 memur alımı ilanı bekleniyor peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü KGM'nin 640 memur alımı yapması beklenmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre henüz kadrolara yönelik bir bilgi yok fakat alımlar mühendis, mimar, tekniker, teknisyen, büro personeli, şehir planlayıcısı vb. gibi pozisyonlar için yapılması beklenmektedir. Yine tam pozisyonlar ilanın duyurulması ile öğrenilecektir. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 640 memur alımı ilanı bekleniyor peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre henüz bir tarih yok fakat kalan 640 kişilik kamu personeli alımının en kısa süre içerisinde duyurunun yapılması bekleniyor. İlan yayımlandığında bilgi edinebilmek için www.isinolsa.com sitemiz aracılığı ile detayları öğrenebilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARI BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - İzin almadan kullanılamaz. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim