Ülkemizde aktif olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için Maliye Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştirmekte ve memur ile personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'nin 2017 yılında kalan 640 kişilik memur atamasını gerçekleştirmesi beklenmekteydi. Fakat beklenen ilan yayımlanmadı.

Adaylar gözlerini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'ye çevirdi ve kalan 640 kişilik memur alımı ilanını 2018 yılı içerisinde beklemeye başladı. Bilindiği üzere diğer atama da ortaöğretim mezunları için kadro ayrılmamıştı ancak yeni ilan da ortaöğretim mezunlarına da kadro talep ediliyor.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'nin 640 kişilik memur ve personel alımı yapması bekleniyor fakat ilanın ne zaman yayımlanacağı net tarih olarak belli değil. 2018 yılı içerisinde tek ilan ya da birkaç farklı ilan ile KGM'nin kalan 640 kişilik memur alımını gerçekleştirmesi beklenmektedir.

KGM tarafından kamuoyuna konu hakkında açıklama gelmesi ya da memur alımı ilanının duyurulması ile birlikte İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz. Sizlerde sayfamızı ve sosyal medyadan bizleri takip ederek tüm ilanlara ulaşabilirsiniz.

Memur İlanı Yayımlandığından Haberdar Olmak İster Misin?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim