Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Ağustos ayında yaptığı personel alımı açıklaması ile gündeme düşmüş ve adaylara müjdeli haberleri vermişti. Bakan Arslan'ın açıklamasından sonra PTT memur alımı yaptı. Fakat Karayolları Genel Müdürlüğü memur alımı henüz gerçekleştirmedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 personel alımı yapacağını müjdelemişti. Bu açıklama ile adaylar büyük bir heyecana kapılmıştı ancak halen ilan yayımlanmadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında açıklama yaptı. Peki alımların ne zaman yapılacağına dair her hangi bir bilgi paylaşılmış mıydı? Malesef Bakan Ahmet Arslan alımlara ilişkin olarak her hangi bir bilgi vermemişti yani KGM memur alımı ne zaman yapılacak bilinmiyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Ağustos ayı içerisinde yaptığı duyuru ile Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 memur alımı yapacağını belirtmişti. Peki pozisyonlar için her hangi bir bilgi verildi mi? Malesef alımların tarihi hakkında bilgi verilmediği gibi pozisyonlarda şimdilik belli değildir. İşin Olsa ekibi olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından ya da Karayolları Genel Müdürlüğünden en kısa süre içerisinde 640 memur alımı hakkında duyurunun gelmesini umut etmekteyiz.

NOT: KGM 640 Memur alımı ilanı henüz yayımlanmamış olup alımın yapılacağı geçtiğimiz ay Bakan tarafından müjdelenmiştir. Adaylar talep ettiği için haberin tekarr gündeme getirilmesi için içeriği tekrar yayına aldık. Saygılar / Sevgiler.

TÜM ATAMALARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim