Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında ihtiyacın karşılanması için Karayolları Genel Müdürlüğünün 2017 yılı içerisinde kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 280 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Müjdeli haberi alan adayların pek çoğu sevinirken alımların ne zaman yapılacağını büyük merak ile beklemeye başladı.

Tabi yine alımların ne zaman yapılacağı büyük bir merak ile beklenirken alımların gerçekten yapılıp yapılmayacağı konusunda da sorular gelmeye devam ediyor. Peki gerçekten Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yaptığı açıklamaya göre bin 280 memur personel alımı yapacak mı? Yapacaksa alımlar ne zaman yapılır?

ALIMLAR KESİN YAPILACAK MI?

Memur personel alımları hakkında bakanlar ya da bakanlıklar açıklama yapmakta olup bu alımların büyük bir bölümü gerçekleştirilmektedir. Ancak daha sonradan oluşabilecek olağanüstü durumlar bilinmediği için alımlar hakkında net bir şey söylenememektedir. Fakat Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene bin 280 kişilik alımı yapması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğünün bin 280 kişilik memur personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Alımların yıl sonuna kadar aralıklar ile yapılması beklenmekte olup önümüzde ki süreçler içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğünün memur personel alım ilanı yayımlayacağı tahmin ediliyor.
Editör: TE Bilisim