Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı aracılığı ile hazırlanan ilan da 24 bin uzman erbaş ve sözleşmeli erbaş askeri personeli alımı yapacağı belirtilmişti. Sözleşmeli erbaş alımlarına en az ilköğretim mezunu ve uzman erbaş alımlarına ise en az lise mezunu adaylar müracaat edebilmekteydi.

İlan detaylarına bakıldığında alımların 1 Aralık 2017 tarihine kadar devam edeceği beklenmekteydi ancak Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı aracılığı ile son dakika bir açıklama yapıldı.

MÜRACAATLAR SONA ERDİ!

Kara Kuvvetleri Komutanlığınca yapılan açıklama da şu ana kadar yoğun bir talep alınarak başvuruların alındığı ve şu an için aday başvuru müracaatlarının sona erdiği belirtildi. Bundan sonra adayların başvuru yapamayacağı da kamuoyuna duyurulmuş oldu.

15 Ağustos 2017 tarihinden sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er aday sınav başvuru kılavuzu hakkında yeni bilgilerin ilan edileceği belirtildi.

KOMUTANLAR DEĞİŞTİRİLMİŞTİ!

Bilindiği üzere Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri Komutanları alınan karar ile değiştirilmişti. Buna göre göreve yeni gelen komutanların toplantı yapmış olabileceği ve şartlarda değişiklikler yaparak bundan sonra ki alımları da durdurmuş olabilecekleri belirtilmektedir.

TÜM ASKERİ PERSONEL İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim