Kamuya 4 Bin 920 Memur Personel Alınacak
Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Kuruluşları memur personel alımı gerçekleştiriyor. Sağlık Bakanlığı ve Sağlık kuruluşları bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve farklı alanlarda toplamda 4.920 memur personel alımı gerçekleştirecek. Sizde Bu kadrolara dahil olabilmek için haberimizin devamını inceleyiniz.
Sağlık bakanlığı ve bünyesine bağlı olan Sağlık Kuruluşlarının taşra taşra teşkilatına dahl etmek üzere Devlet memurları kanunlarının 48. maddesine göre ortaöğretim, lisans ve önlisans mezunu olan adayları sözleşmeli olarak kadroya kadil edecektir.
Tercih yapacak olan adaylar tercihlerini 6 Ekim 2015 tarihi ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tercihler ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ÖSYM'nin ilan edeceği kurallra göre yapılacaktır. Tercihlerini ÖSYM ye posta yolu ile yapılan veya elden verilen tercihler kabul edilmeyecektir. Ayrıca verilen tercih süresi uzamıyacaktır. Tercihler Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS/3 tercih kılavuzuna göre yapılacaktır.
Sağlık Fizikçisi, Odyolog ve Perfüzyonist pozisyonlarında tercih yapmak isteyen adayların 02.10.2015 tarihine kadar mutlak suretle Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Anılan Başkanlığın 24/07/2014 tarihli duyurusuna istinaden daha önce başvuru yapmış ve bilgileri alınmış adayların tekrar başvurmalarına gerek yoktur.
Tercihleri alınmış olan adayların yerleştirme sonuçları ÖSYM den ilan edilmesini müteakip, adayların göreve başlamak üzere başvuruda bulunacakları tarihler,istenen belgeler ve diğer bilgiler Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı pozisyonlarına yerleşenler için http://yonetim.sb.gov.tr, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu taşra teşkilatı pozisyonlarına yerleşenler için http://www.thsk.gov.tr ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu taşra teşkilatı pozisyonlarına yerleşenler için http://www.tkhk.gov.tr internet sayfalarından ayrı ayrı duyurulacaktır.
Alımlar farklı pozisyonlarda gerçekleşecek olup farklı mezunlukluklarda aranmaktadır. İlan hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için ve pozisyonları ayrıntılı incelemek için ilanın tam metin kılavuzunu inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin buraya Tıkayınız.
 
 
Editör: TE Bilisim