Ülkemizin yıl içerisinde en çok atama yapan kamu kurumları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili kurumun yakın zaman içerisinde yeni atama yapması bekleniyor.

Adalet Bakanlığı ne zaman hangi alanlarda kaç kişilik atama yapacak derken bakanlıktan yapılan açıklama ile 24 alanda toplam 15 bin memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki alım ilanı hangi alanlar için yayımlanacak, alım yapılan pozisyonlar nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALAN ve İLAN DETAYLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı 15 bin memur alımı yapacak. Peki alınacak olan pozisyonlar, alanlar nedir? Buna göre alımlar infaz ve koruma memuru İKM gardiyan, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, psikolog, sosyal çalışmacı, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis, mütercim vb. gibi 24 farklı branş için yapılacak olup tüm detaylar yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Adalet Bakanlığının 15 bin memur alımı ilanı ne zaman yayımlanacak? Buna göre alımların ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir duyuru yok fakat yakın zamanda atamaların başlaması beklenmektedir. Atama duyurusu geldiğinde sizleri konu hakkında İşin Olsa ekibi olarak bilgilendireceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim