İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine hem sınır için hemde sınır dışında devam etmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Bu sene kaç kişilik alım yapacağı büyük bir merak ile beklenmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında açıklama yaptı.

Buna göre Jandarma Genel Komutanlığı her sene 25 bin 30 kişilik alım yapacak. Bu alımlar subay, astsubay, uzman erbaş ve sivil memur kadroları için yapılacaktır. Bu sene bilindiği üzere sadece subay ve astsubay sınıfları için atama gerçekleştirdi.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Yıl sonuna kadar İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığının toplam 25 bin, 30 bin aralığında subay, astsubay, uzman erbaş ve sivil memur alımı yapması beklenmektedir. Atamaların ne zaman yapılacağına dair resmi bir duyuru bulunmamaktadır. Fakat en kısa sürede özellikle uzman erbaş rütbesi için on binlerce kişilik ilanların kamuoyuna duyurulması ve başvuruların da başlaması bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığının askeri personel alımı ve sivil memur alımı ilanları farklı kaynaklar üzerienden yayımlanmakta İşin Olsa ekibi olarak ilanların yayımlanabileceği tüm mercileri takip etmekteyiz. Sizler sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek tüm ilanlara en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)