Ülkemizde belediye başkanlıkları başta olmak üzere pek çok kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda itfaiye memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki 2018 yılında belediye başkanlıkları başta olmak üzere kamu kurumları itfaiye eri alımı yapacak mı? Tüm detayları veriyoruz.

Her sene belediye başkanlıkları başta olmak üzere farklı kamu kurumları itfaiye memuru alımı gerçekleştirmektedir. Genel olarak itfaiye eri alımların en az lise mezunu adayları başvuru yapabilmekte olup kamu kurumları alım gerçekleştirirken tecrübe şartı isteyebildiği gibi kesinlikle aradığı sertifikalara adayların sahip olmasını tercih etmektedir. Peki itfaiye memuru alınacak mı? İtfaiye eri alımları ne zaman yapılacak?

2018 YILINDA İTFAİYE ERİ ALIMI YAPILACAK MI?

2018 yılında sayının ne kadar olduğu bilinmiyor ancak itfaiye eri yani itfaiye memuru alımlarının yapılması ön görülmektedir. Kamu kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda alımları ne zaman yapacağı tahmin edilemez fakat merkezi atama ile 26 Haziran 5 Temmuz tarihleri arasında bazı belediyeler ile bazı kamu kurumların alım yapması bekleniyor. Ancak alım olsa dahi oldukça az yapılabileceği düşünülüyor.

Atama ilanına ilişkin bilgiler ve hangi kurumun kaç kişilik atama yapacağına yönelik duyuru 26 Haziran tarihine bir hafta kala yayımlanacaktır. Sizlerde itfaiye eri alımı ilanlarından haberdar olmak istiyorsanız mutlaka www.isinolsa.com ekibimiz takip ediniz. Sitemiz aracılığı ile ilanlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

İtfaiye Memuru Maaşları Ne kadar?

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER - İzin almadan kullanılamaz. Aksi halde yasal işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim