Ülkemizin en önemli kamu kurum ve kuruluşları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur alımı yapmakta ve taleplerini Maliye Bakanlığı ile görüştükten sonra kamuoyuna resmi ilanlarını DPB sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un uzun süredir yayımlaması beklenen iş ve meslek danışmanı ile büro memuru kadroları için ilanlar yayımlandı ve çok sayıda aday müracaat yaptı. Buna göre sonuçlar ne zaman açıklanacak derken bir türlü resmi duyuru yapılmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan iş ve meslek danışmanı İMD ile büro memuru kadroları için tercihler yapıldı ve adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye devam ediyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Buna göre kesin olarak İŞKUR üzerinden henüz sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir duyuru yapılmadı fakat geçmiş dönem alımları göz önüne alındığında alım sonuçlarının önümüzdeki haftaya kadar açıklanabileceği ön görülmektedir. Temmuz ayına kadar sonuçlar açıklanmazsa İŞKUR üzerinden sonuçları açıklanmasına ilişkin duyuru yapabileceği tahmin edilmektedir.

Editör: TE Bilisim