İller Bankası 175 Personel Alacak
İller Bankası personel alımı gerçekleştirecek. İller Bankası bir çok bölgede toplamda 175 adet Teknik Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Başvurular için ve daha ayrıntılı bilgi için haberimizin devamını inceleyiniz.
İller Bankası yapmış olduğu duyuruya göre bir çok bölgede personel alımı gerçekleştirecek. İller Bankası yapacağı sınav ile Yurt İçi hizmet alanında sözleşmeli olarak göreve başlayacak Teknik Uzman Yardımcıları alacak. Alınacak olan 175 personel İller Bankası'nın düzenlediği sınav ile belirlenecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar istenilen genel niteliklere uygun olmalı ve görev yapacağı pozisyonun teknik bilgilerini taşıyor olmalıdır. Aksi taktirde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.İstenilen Genel nitelikler şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
- En az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Bilgisayar Mühendisliği, bölümlerinden, bu bölümlere denkliği yetkili makamlarca onaylanmış dallardan mezun olmak ya da bu alanlarda denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,
- T.C. Vatandaşı Olmak
- Henüz 35 Yaşını Doldurmamış Olmak
- Herhangi bir suçtan hükümlü olmayan veya suça karışmamış olan adaylar,
- Askerliğini bitirmiş olan adaylar ( Askerlil ile Alakası olmayan adaylar ),
- Diğer hizmet kurumlarında veya kuruluşlarında mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmayan adaylar,
- İşini sürekli yapmasına engeli olmayan adaylar,
- Banka tarafından açılan giriş sınavına bir defadan fazla girmemiş olan adaylar,
 İlgili mevzuat hükümlerine göre mali sektörde ve bankalarda çalışması yasaklanmamış olan adaylar,
- Kamu Personeli Seçme sınavından 2014 veya 2015 senelerinde en az 70 puan almış olan adaylar,
Genel niteliklere uygun olan adaylardır ve başvuruda bulunmaları için herhangi bir engeli olmamaktadır.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 20 Ağustos 2015 tarihi ile 04 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. Başvurular son başvuru tarihinin günü mesai sati ( 17:30 ) bitimine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurularınızı Bankanın web sayfasından ( www.ilbank.gov.tr ) doldurup JPEG formatındaki 4,5x6 ebatında vesikalık fotoğraflarını da ekleyerek elektronik ortamda göndereceklerdir. (Vesikalık olmayan ve farklı ebattaki fotoğrafları kullananların başvurusu geçersiz sayılacaktır.)
Ayrıca İlanın tam metnin inceleyerek, sınav hakkında ayrıntılı bilgi, başvuru sırasında istenilen belgelere ve diğer başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrntılı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metin Kılavuzu İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim