Ülkemizin önemli bakanlıkları arasında yer almakta olan İçişleri Bakanlığı bünyesinde taşeron pozisyonunda istihdam etmekte olan personellerin kadroya geçmeleri için süreci başlatmıştı. Adaylar başvurularının ardından gerekli taşeron sınavlarına katıldı.

Buna göre taşeron işçiler sonuçların resmi olarak açıklanması ve hangi adayların taşerona kadro aldığını öğrenmeyi beklerken sonunda İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuna resmi açıklama geldi ve yapılan açıklama da başvurusu onaylanan, kadro almayı garantileyen işçilerin isimleri duyuruldu.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile bugün sürekli işçi kadrosuna geçirilmesine ilişkin sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu ve ekte isim listesi yayımlandı. Kesin sonuçta hangi adaylar kadro almayı garantilediğini ve garantilemediğini öğrenmektedir.

İşin Olsa ekibi olarak ilgil kesin sonuç listesine baktığımızda sınavı başarısız olarak sonuçlanan işçi görülmediği ve tüm taşeron işçilerin kadro aldığı görülmektedir. Sizlerde isim listesi olarak sorgulama yapmak ve kadro alıp almadığınızı öğrenmek için hemen aşağıda yer alan bildiriyi inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim