Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan İçişleri Bakanlığı açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur alımları gerçekleştirmekte olup alım ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı DPB sözleşmeli personel alımı ilanları bölümü üzerinden duyurulmaktadır.

İçişleri Bakanlığının bu sene memur ve personel alımı yapıp yapmayacağı hakkında meraklı bekleyiş devam ederken Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilan yayımlandı ve İçişleri Bakanlığının bin 177 (1177) büro memuru alımı yapacağı duyuruldu. Buna göre ilan yayımlandı ve yeni gelişme ile değişikliliğin yapıldığı söylendi. Peki detaylar nedir?

İLANDA NASIL DEĞİŞİKLİK YAPILDI?

İçişleri Bakanlığı bin 177 (1177) memur alımı ilanında değişiklik yapıldı. Peki nasıl bir değişiklik yapıldı. Buna göre ilk olarak ilan büro memuru, büro personeli olarak yayımlanmıştı ilanda bulunan büro personeli ibaresi kaldırıldı ve yerine sözleşmeli personel ibaresi eklendi. Öyle ki adayların sadece büro personeli kadrosunda değil yine farklı kadrolarda da görev yapabilmeleri için büro personeli ibaresinin kaldırılarak sözleşmeli personel ibaresinin eklendiği düşünülüyor. Yani adayları çok önemli derecede etkileyen bir gelişme yok. Başvuru yapmak isteyen ve detaylar hakkında bilgi edinmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim