Ülkemizin iç güvenliği ve içişleri konusunda sorumlu olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan İçişleri Bakanlığı bilindiği üzere her sene kamuoyuna performans programlarını yayımlamakta ve ilgili performans programı aracılığı ile kaç kişilik atama yapacağını duyurmaktadır.

Buna göre İçişleri Bakanlığının 2018 yılına ait performans programını yayımlaması beklenirken sonunda kamuoyuna konu hakkında duyuru geldi. Yapılan duyuru ile İçişleri Bakanlığının 2018 yılının sonuna kadar 3 bin 120 memur ve personel alımı yapacağı belirtildi. Peki İçişleri Bakanlığı memur ve personel alımına ilişkin detayları nedir, alımlar hangi sınıflar için yapılacaktır.

ALIM DETAYLARI NEDİR?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan da kurumun 2018 yılı sonuna kadar toplam 3 bin 120 memur ve personel alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Peki alım detayları nedir? Buna göre İçişleri Bakanlığı teknik hizmetler için 300 memur, genel idari hizmetler için 2 bin 200 memur, avukatlık hizmetleri için 20 memur, yardımcı hizmetler için 500 memur ve MİAH için 100 memur toplam ise 3 bin 120 memur alımı yapacağı görülmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmuş olan performans programı incelendiğinde kurumun 2018 yılı sonuna kadar 3 bin 120 memur ve personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak, şu an için alımlara ilişkin tarih olarak bir duyuru yok ancak kademe kademe ilanların yayımlanması beklenmektedir. İlanlardan haberdar olmak için lütfen sitemizi takip ediniz.

Alım İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER