Ülkemizin en önemli kurumları arasında yer alan ve bünyesine Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığının bağlı bulunduğu İçişleri Bakanlığı 2018 yılına ait performans programını geçtiğimiz gün kamuoyuna duyurdu. Buna göre İçişleri Bakanlığının da personel alımına ilişkin tüm detaylar öğrenildi.

Buna göre İçişleri Bakanlığı 2018 yılının başından sonuna kadar toplam 3 bin 120 (3120) memur ve kamu personeli alımı yapmayı planlıyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak, detaylar nedir? İlgili veriler İçişleri Bakanlığı tarafından 2018 yılına ait yayımlamış olduğu performans programına göre belirlenmiş olup tüm detaylar İşin Olsa ekibi olarak sizlere belirtiyoruz.

3 BİN 120 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiride ilgili kamu kurumunun toplam 3 bin 120 memur alımı yapmayı planladığı öğrenildi. Buna göre alım için Maliye Bakanlığına gerekli talepler iletilecek ve Maliye Bakanlığı alımı onaylar ise İçişleri Bakanlığı 2018 yılında 3 bin 120 memur alımı gerçekleştirecektir.

ALINACAK TÜM POZİSYONLAR NELERDİR?

İçişleri Bakanlığı 2018 yılı içerisinde hangi kadrolar için memur ve personel alımı yapmayı planladığını duyurdu. Buna göre yine hangi pozisyonlar için alımların yapılacağı da öğrenildi. Yayımlanan programa göre İçişleri Bakanlığı 2018 yılında teknik hizmetler için 300 memur, genel idari hizmetler için 2 bin 200 memur, avukatlık hizmetleri için 20 memur, yardımcı hizmetler için 500 memur ve MİAH için 100 memur toplam ise 3 bin 120 (3120) memur alımı yapacağı görülmektedir. Maliye'nin onay vermesi ve ilanların yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.

Alım İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim