İçişleri Bakanlığı 10 Memur Alacak
İçişleri Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 10 Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörü alacak. Sizde İçişleri Bakanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
İçişleri Bakanlığı 22 Aralık 2015 tarihinde yapılmış olan duyuruya göre, İçişleri Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 10 adet Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörü alacak. Alınacak olan memur adayları kadroya girebilmeleri için İçişleri Bakanlığının yapacağı Giriş sınavı ile kadroya girişleri belirleyecektir. İçişleri Bakanlığının aradığı şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - 657 Sayılı Devlet Memurarı kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar ( A Fıkrasındaki şartlar),
     - Giriş sınavının yapıldığı yıl itibarinin Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP45 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar,
     - Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 04 Ocak 2016 tarihi ile 08 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde yer alan "2015-2016 yılı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Giriş (Sözlü) sınavı İş Talep Formuna e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda doldurarak müracaat edeceklerdir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim