2020 yılında İçişleri Bakanlığı her hangi bir uzman erbaş alımı ilanı yayımlamadı. Yüz binlerce aday alımların ne zaman yapılacağı, yeni atamanın olup olmayacağını merak ederken ilgili husus hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Dünya Gazetesine açıklamalarda bulundu ve ilgili gazete konuyu son dakika şeklinde duyurdu. Buna göre yeni dönem uzman erbaş alımlarına yönelik neler söylendi, uzman erbaş eğitimleri hakkında neler söylendi?

Uzman Erbaş Alımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından uzman erbaş alımı ve eğitimleri hususunda “Bu konuda süreç devam ediyor. Corona virüsü salgını nedeniyle tüm eğitimlerimizi erteledik. Polis Akademisi eğitimleri, bekçi eğitimleri, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi eğitimleri yapmak zorundayız. Onunla ilgili önümüzdeki günlerde bir karar daha vereceğiz Biraz daha sabırlı olmalarında fayda var diye düşünüyorum.” ifadelerini resmi olarak kamuoyuna duyurdu.

İlan Yayımlanabilir

Pandemi sürecinde zorunlu eğitimler askeri okullarda devam ederken, süreçte her hangi bir sorun olmaması ve ikinci dalganın da etki yaratmamasıyla beraber yakın zaman içerisinde uzman erbaş alımı ilanı bekleniyor. Uzman erbaş alımları hakkında detaylı bilgiler mobil uygulamamızda yer almaktadır, indirerek, haberleri inceleyebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim