İçişleri Bakanlığı bu sene içerisinde binlerce kişilik bekçi alımı yapacak olup ilk ilan geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan duyuru sonucu öğrenildi ve ilk aşama için toplam 7 bin bekçi alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre adaylar bekçi alımı için ilanın yayımlanmasını bekliyor.

Polis Akademisi Başkanlığınca 7 bin bekçi alımı ilanı yayımlandı. Ancak başvuru tarihlerinin ne zaman olduğu belirtilmemişti. İçiişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama da 7 bin bekçi alımı başvuru tarihi duyuruldu, 7 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak, bekçi alımı tarihi açıklandı.

BAKAN TARİHİ AÇIKLADI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye geneli çok sayıda adayın merak ile beklediği 7 bin bekçi alımı başvuru tarihini sonunda kamuoyuna duyurdu. Buna göre 7 bin bekçi alımı ilanına başvuru 8 Haziran 2018 tarihi itibari ile yapılacak. Ancak ilana başvurular Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden mi yapılacak yoksa ilanlar yine İl Valiliklerince ya da İl Emniyet Müdürlüklerince mi yayımlanacak net olarak bir duyuru yok. İşin Olsa ekibi olarak 7 bin bekçi alımı ilanlarını sizler için takip edeceğiz. İlanlar yayımlandığı gibi konu hakkında bilgi vereceğiz. Sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek bilgilere ilk olarak siz ulaşabilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

İlan Yayımlandığında İlk Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim İçin: İşin Olsa Mobil Uygulamamızı İndirin (Android - iOS)