Ülkemizin en önemli kamu bankaları arasında yer alan ve her sene büyüme oranını artırarak Türkiye'nin dört bir yanında binlerce farklı şube ile milyonlarca bireysel ve ticari müşteriye hizmetlerini sunmakta olan Halkbank aralıklarla açık pozisyonları için memur alımı gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz ay Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından kamuoyuna yapılan açıklama da Halkbank'ın bin 300 memur alımı yapılmasını planladığını açıklamıştı. Buna göre bu açıklamanın üzerinden uzun bir süre geçti ancak halen Halkbank'tan kamuoyuna her hangi bir ilan yayımlanmadı. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından yapılan açıklama da Türkiye Halk Bankası için 2018 yılının önemli bir yıl olduğu ve bu seneye yenilenme yılı olduğunu belirterek ilk aşama için bin 300 banka memuru alımı yapılmasının planlandığını duyurmuştu. Buna göre alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor ancak yakın zamanda ilanın kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

ALIMLAR HANGİ KADROLARA YAPILACAK?

Türkiye Halk Bankasının ilk aşama olarak bin 300 banka memuru alımı yapması bekleniyor. Alımların hangi pozisyonlar için yapılacağı net olarak belli değil ancak genel olarak olduğu gibi gişe memuru, şoför, hizmetli, çağrı merkezi, yazılım, yönetici vb. gibi kadrolar için alımların yapılması bekleniyor. İlanlar yayımlandığında sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

TÜM BANKA MEMURU ALIMI İLANLARI BURADA
İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ GÜNCELLENDİ!

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim