Ülkemizin kamu bankaları arasında yer alan ve son yıllarda adından sıklıkla bahsettirerek faiz oranları konusunda müşteriye yönelik önemli çalışmaları bulunan Halkbank büyüme oranını her geçen çeyrekte artırmaya devam etmekte olup yeni yatırımlarını da sürdürmektedir.

Türkiye'nin dört bir yanında şubeleri bulunan Halkbank açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlaar için yeni banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz sene yüklü bir alım yapan Halkbank'ın bu sene de memur alımı yapması beklenirken sonunda yapılan açıklama ile bin 300 banka memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak açıklıyoruz.

İLK ETAPTA BİN 300 MEMUR ALINACAK

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından kamuoyuna çok önemli açıklamalar yapılarak Halkbank'ın büyüme oranları hakkında bilgiler verildi ve Halkbank için yenilenme yılı olduğunu dile getiren Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan Halkbank'ın bin 300 banka memuru alımı yapacağını açıkladı.

Ancak yapılan açıklama da ilk aşama için bin 300 banka memuru alınacağı söylendi yani 2018 yılı içerisinde en az bin 300 kişilik bir alım bekleniyor. İlanın ne zaman yayımlanacağı hakkında henüz bilgi yok fakat pozisyonların tespit edilmesinden sonra Halkbank'ın bin 300 banka memuru alımı ilanının kamuoyuna duyurulması ön görülmektedir.

Editör: TE Bilisim