Kamu bankalarından bir tanesi olan ve yurt geneli milyonlarca kişiye hizmet vermekte olan Türkiye Halk Bankası yeni şube açılışları ve yatırımlar gerçekleştirdiği gibi aralıklarla sınav aracılığı ile banka memuru alımları gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Halk Bankası tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de farklı pozisyonlar için toplam bin 295 kişilik banka memuru alımı yapılacağı belirtilmişti. Adaylar başvurularını gerçekleştirdi ve uygun bulunan adaylar sınavlara çağrıldı. Sınavların bitmesinin üzerinden uzun bir süre geçti fakat halen sonuçlar açıklanmadı. Halkbank bin 295 banka memuru alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye Halk Bankası, bin 295 kişilik banka memuru alımına ilişkin başvurular ve sınavlar sona erdi. Bilindiği üzere adaylar sınavlara 10 Aralık 2017 tarihinde girmiş ve Türkiye geneli 14 farklı il merkezinde sınavlar düzenlenmişti. Sınavların üzerinden neredeyse 4 haftaya yakın bir süre geçti peki sonuçlar ne zaman açıklanacak.

Genel olarak kamu bankaları sınav sonuçlarının ortalama bir ay içerisinde açıklandığı görüldüğü için Türkiye Halk Bankasının sınav sonuçlarının da bu süre zarfında açıklanması bekleniyor. Yani bir aylık süre neredeyse doldu ve her hangi bir aksaklık olmazsa sonuçların birkaç güne kadar kamuoyuna duyurulacağı tahmin ediliyor.