Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ) resmi İnternet adresi üzerinde Personel Genel Müdürlüğünde duyuru yayımladı. 27 Nisan 2921 tarihli Yayımlanmış olan duyuruya göre Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için sonuçları açıkladı.

Bu kapsamda Geçtiğimiz dönemlerde yapılan Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı sınavına 02-04 Mart 2021 tarihlerinde katılan adaylar için Sözlü/ yazıl sınav sonuçları açıklanmıştır.

GSB DUYURUSU:

375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 6 ncı maddesi ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 02 – 04 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Sözleşmeli Bilişim Personeli”  sözlü/uygulamalı sınavına katılan adaylar; sınav sonuçlarını sonuc.gsb.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir.

SONUÇLAR İÇİN BURAYA TIKLA

GEÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 8 BİN 121 YENİ PERSONEL ALACAK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdağan yaptığı açıklamada "Kamunun ve Belediyelerin Yürüttüğü projeler içinde genç istihdamını zorunlu kılıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Bu yıl sözleşmeli ve işçi kadrosunda toplam 8 bin 121 kişi istihdam edecektir. Şehit Yakınları ve gazilerimizin istihdamını en son yaptığımız 333 atamayla toplamda 45 binin üzerine çıkardık. " dedi.

Duyuruya ilişkin Detaylar BURADA

Editör: TE Bilisim