Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile yılda iki kez olmak üzere merkezi yerleştirme memur ataması düzenlenmektedir. 2017 yılının ikinci merkezi yerleştirme ataması olan KPSS 2017/2 için artık son günler buna göre adaylar müracaatlarını 14 Kasım 2017 tarihi itibari ile yapacak ve başvurular 23 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.

Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan ve genel olarak atamalarını açıktan atama yerine merkezi yerleştirme ataması ile yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2017/2 atamasında da memur alımı yapacak. İşin Olsa ekibi olarak KPSS 2017/2 atamalarına ilişkin yayımlanan tercih robotunu ortaöğretim mezunu adaylarımızdan yoğun istek geldiği için öğrendik ve toplam 56 kişilik memur alımı yapılacağını tespit ettik. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması ile ortaöğretim mezunu toplam 56 memur alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

LABORANT
TEKNİSYEN
VETERİNER SAĞLIK TEKNİSYENİ
MEMUR
ŞOFÖR
HİZMETLİ

Yukarıda verilmiş olan altı farklı kadro için ilgili kamu kurumu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı toplam 56 kişilik memur alımı yapacak. Başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer alan Aday İşlemleri Merkezi aracılığı ile 14 Kasım - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

TÜM KAMU HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim