Ülkemizde binlerce adayın en yoğun rağbet gösterdiği kamu kurumlarından bir tanesi şüphesiz ki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı GTHB'dir. Öyle ki İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ilanlarını kamuoyuna duyurdu ancak bir türlü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı GTHB'den sonuç alınamadı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı GTHB alımları için adaylar sürekli ilan bekliyor çünkü mezunlar arasında yığılmalar oluşmaya başladı ve adaylar biran önce atamaların yapılmasını talep ediyor. Peki atamalar neden yapılmadı, tarih resmi olarak duyuruldu mu?

BAKAN HANGİ KONULARI AÇIKLAMIŞTI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapılan açıklama da kurumlarının personele ihtiyacı olduğunu ancak personel alımı yapmanın tamamen kendi ellerinde olmadığı görüşmelerin yapıldığı ve talimatların hükümet tarafından geldiğini açıklamıştı. Yani Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba resmi olarak personel alımının hangi tarihte yapılacağını açıklamamıştı ancak bir süre kamuoyuna Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 3 bin 500 memur alımı yapacağı haberleri dolaşmıştı. Umut ediyoruz ki en kısa süre içerisinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 3 bin 500 (3500) memur alımı ilanı kamuoyuna duyurulur.

İlan Yayımlandığında Bildirim Almak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: İşin Olsa Mobiil Uygulamasını İndirin (Android - iOS)

Editör: TE Bilisim